בעגלה או על המדף ?

שיתוף מאמר:

הצטרף לרשימת התפוצה וקבל תוכן בלעדי , תכנים ועידכונים הקשורים לבריאות ישירות למייל

"איך לזהות תוך פחות מ-5 שניות

אם להכניס את המוצר שאתה מחזיק ביד לעגלה,

או שמא עדיף שישאר על המדף…"

 

כשאנחנו מסתובבים בסופר ומנסים להבין אם המוצר הזה באמת בריא כמו שמציגים אותו וכמו שהוא מצטייר להיות, או שאולי אנחנו עומדים ליפול למלכודת שיווקית של חברות המזון.

 

הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לכם זה:

להסתכל ברשימת המרכיבים ולוודא שברשימה יש עד 5 רכיבים.

ואם יש יותר?

צאו מנקודת הנחה שמדובר במוצר מעובד, שלא יוסיף לכם בריאות אגב, אני מוכנה להתערב איתכם שסוכר (על כל שמותיו) יופיע באחד המקומות האלה.

 

אז קחו לעצמכם את הטיפ הבא:

ככל שרשימת המרכיבים קצרה יותר- המוצר טוב יותר ופחות מעובד. כלומר, יותר בריא!

וככל שרשימת הרכיבים ארוכה יותר?

נו…. ההפך….

כמה פשוט ככה יעיל!

זאת גם דרך טובה לבחור כשאתם מתלבטים בין כמה מוצרים…

בשבילי, זה שינה את כללי המשחק…

 

אם אתם רוצה ללמוד יותר איך לאכול בריא יותר, לדעת לקרוא את תוויות ורכיבי המזון, להבין מה ההגדרה בכלל של לחם מלא והאם הוא כזה בריא כמו שכולם חושבים, אתם יכולים עכשיו לקבל את הגרסה המורחבת הכוללת גם שני בונוסים שווים.

>>קחו אותם מכאן>>

הצטרפו חינם לרשימת התפוצה וקבלו תוכן בלעדי, תכנים ועדכונים בנושאי בריאות ישירות למייל.

סובלים מבעיות בריאות ומעוניינים בפגישת ייעוץ אישית או התאמת תוספי תזונה בהתאם למצבכם? לפרטים נוספים.

דילוג לתוכן